Hemsida mörk

Vi startade Bubbes Foto 2012.
 

Jag har alltid gillat att fotografera.
Det började bli seriöst redan 2008 då vi fick den stora äran att fotografera & filma vänners bröllop i Stockholm.
Sedan 2012 så har vi fotat allt från 6-12 bröllop/år

-Vi gillar själva utmaningen samt hela samspelet att få till en så trevlig och bra fotografering med brudparet och deras vänner på den stora dagen.

Det är mycket som skall klaffa och vi har nu jobbat fram en bra rutin för att allt skall bli så bra som möjligt samt införskaffat en mycket tillförlitlig utrustning som gör att vi aldrig behöver bekymra oss om själva fotoutrustningen.

2014 fick vi äran att fotografera
Skellefteå Symfoniorkester på deras stora evenemang på Nordanåteatern med den otroligt karismatiska dirigenten Ulf Vadenbrandt (Vadenbrandt Music). Detta blev startskottet till årliga uppdrag från Skellefteå Symfoniorketer, Rapsody in Rock, Pop & Rock Classics, samt flera trevliga konserter. Jag är mycket glad att få träffa så många otroligt begåvade svenska artister.
Vi har nu fotograferat alla 6-år av dessa evenemang på Nordanå.
Lite bilder hittar du
här

Min första systemkamera köpte jag i början av 90-talet.
Tyvärr blev den kameran inte i min ägo så länge då den blev stulen på Arlanda när vi skulle flyglifta till Göteborg.
Som plåster på såret köpte jag en videokamera och genomförde en videofilmningskurs. Det var VHS-Compakt på den tiden och redigering på dator krävde sååå mycket tålamod och svett och tårar.

2008 gick jag en 6-månaders utbildning inom fotografering & bildbehandling på Skeria. Då köpte jag min första digitala systemkamera, men det var mycket att lära sig och jag använde mest autoläget. Ärligt talat så blev det inte så lyckat med en stor och krånglig systemkamera med lösa objektiv och extern blixt.
Visst kunde det bli fina bilder men oftast var det ett otroligt misslyckande med så mycket att hålla reda på. Jag lärde mig inte tillräckligt bra och köpte sedan en mindre kompaktkamera som jag kunde ha med mig på semester och diverse tillställningar.
Det dröjde 2-år till innan jag lärde mig att använda en systemkamera på riktigt. Sedan dess klarar jag mig inte utan en bra systemkamera!

Vi har båda "vanliga" heltidsjobb på veckodagarna.
Frun jobbar inom äldreomsorgen och jag som säljare på en elgrossist.
På kvällar och helger tar vi gärna på oss olika typer av fotograferingsuppdrag.

Min fru sköter ekonomi samt studiobelysningen på bröllop.
Jag fotograferar och redigerar.

Min fotostil:
Jag lutar mer åt studiohållet, Både inom och utomhus.